Gossip Girl – stil de vedete! Si tu poti sa fii eleganta ca fetele din serial! Alege! FOTO

June 21, 2010

Dupa ce au aparut in serialul “Gossip Girl”, Blake Lively, Jessica Szohr, Taylor Momsen si Leighton Meester, au devenit idolii a milioane de tinere din toata lumea care s-au identificat cu personajele lor. In plus, stilul vestimentar al celor patru actrite, mereu in tendinte, este o sursa de inspiratie permanenta pentru cele din generatia lor.ele patru frumoase protagoniste din “Gossip Girl” adopta stiluri vestimentare diferite, in cele mai noi tendinte, la fel ca si personajele lord in serial.

Blake Lively (Serena)
Indrazneata, garderoba ei numara multe tinute viu colorate, uni sau cu imprimeuri, fente indraznete, si fuste ample care-i pun in evidente picioarele lungi. Este eleganta si foarte sofisticata.

Jessica Szohr (Vanessa)
Foarte “grunge”, are inclinatii catre moda functionala, cu taieturi ample, gen sport. Cand ocazia o cere, Jessica poate adopta tinute seducatoare, sexy si foarte elegante.

Dupa ce au aparut in serialul “Gossip Girl”, Blake Lively, Jessica Szohr, Taylor Momsen si Leighton Meester, au devenit idolii a milioane de tinere din toata lumea care s-au identificat cu personajele lor. In plus, stilul vestimentar al celor patru actrite, mereu in tendinte, este o sursa de inspiratie permanenta pentru cele din generatia lor.


sursa acasatv.ro

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment