Afla ce ar elimina barbatii din garderoba femeilor

July 2, 2010

Daca vrei sa impresionezi un barbat ar trebui sa eviti sa porti orice piesa vestimentara din acest top.

Salvarii
Au fost lansati de Yves Saint Laurent acum trei ani si, de atunci, au fost inclusi in colectiile tuturor brandurilor high street. Cu toate acestea, barbatii ii considera lipsiti de feminitate si “incapabili” de a pune in evidenta formele femeilor.

Cizmele UGG
Comodele incaltari sunt purtate cu orice ocazie si in orice anotimp, chiar daca afara sunt peste 25 de grade. Noua ne plac pentru ca ne fac picioarele sa para mai subtiri, insa barbatii le gasesc dizgratioase.

Bentitele
Obiectele din parul femeilor nu sunt tocmai pe placul barbatilor (agrafe, bentite, clame, fixativ). Ei vor sa-si poata trece degetele prin parul iubitelor fara a intampina obstacole.

Sandalele gladiator
Barbatii pur si simplu le detesta. Necesita secole atat pentru a fi incaltate cat si pentru a fi descaltate iar urmele rosii lasate de curele nu sunt tocmai chic.

Colantii
Orice ai face nu-i bine, am putea spune. Insa adevarul este ca barbatii urasc extremele. Prin salvari este aproape imposibil pana si sa intuiasca formele “purtatoarei” iar, de cealalta parte, colantii nu lasa nicio urma de mister. Totul este “la vedere”.

onemagazine.ro

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment