Maine incepe Bucharest Fashion Week

November 30, 2010

Cea de-a 14-a editie a Bucharest Fashion Week incepe maine la Crystal Palace Ballrooms, situat in apropiere de Palatul Parlamentului. Ca de fiecare data, festivalul va aduna cele mai importante nume din moda romaneasca, nume pe care le-a lansat si le-a sustinut in evolutia lor.
Nume sonore din moda romaneasca si internationala isi vor prezenta colectiile la BFW. In ton cu evenimentul pe care Fashiontv il va organiza de Ziua Nationala, Romanita Iovan va prezenta “Rockbird” o colectie de inspiratie etnografica, cu elemente preluate din costumul popular romanesc, colectie ce a avut succes la New York Couture Fashion Week. Prezenti pentru prima data la editia din aprilie a BFW, EGO Menas Fashion Concept a devenit partenerul loial al barbatilor de succes din Romania. La decernarea Premiului Emmy pentru “Arts Programming”, regizorul Alexander Nanau a urcat pe scena intr-o tinuta stilizata EGO.
Tot la editia din aprilie a BFW a fost descoperita si Belinda Liu, cea care a prezentat si la London Fashion Week. Revine acum la Bucuresti pentru a-si prezenta noua colectie de rochii de mireasa. Pentru Belinda Liu va defila Alina Puscas, protagonista serialului “Narcisa Salbatica”.
sursa cancan.ro

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment