Versace – Inceputul unei noi ere

June 20, 2011

Conform Donatellei Versace, celebra casa de moda se afla intr-un stadiu de schimbare. Pentru prima data, Versace colaboreaza cu o vedeta internationala la realizarea unui videoclip.

Este vorba de Lady Gaga si de noul ei videoclip „Edge of Glory”, in care Lady Gaga apare imbracata intr-o tinuta vintage semnata Versace, formata dintr-un corset si pantaloni scurti din piele neagra.

Campania colectiei pentru sezonul toamna-iarna 2011 este in plina desfasurare si anunta o noua era pentru Versace. Noua campanie este realizata in colaborare cu fotografii Mert Alas si Marcus Piggott, iar de data aceasta, imaginea campaniei nu este o celebritate sau o blonda, din contra, este vorba de bruneta Saskia de Brauw.

Donatella Versace a afirmat faptul ca au existat in trecut comentarii in momentul in care imaginea celebrului brand nu era o fata blonda. Dar in acelasi timp, este de parere ca, uneori, o schimbare nu strica si ca mai trebuie fortate lucrurile din cand in cand.

Designerul a afirmat ca in urmatorul sezon, vrea sa vina cu ceva nou, sa dea un suflu diferit celebrului brand Versace .
sursa

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment