Succes romanesc la Berlin Fashion Weeek

July 21, 2011

Pentru a doua oara anul acesta, designerii romani si-au prezentat colectiile in cadrul Mercedes Benz Fashion Week Berlin, in fata a peste 800 de invitati.

Lucian Broscatean a deschis prezentarea cu colectia “Inverted Perspective”. A doua colectie din show, semnata Lena Criveanu, a fost inspirata de senzualitatea corpului femeii, designerul combinand elemente traditionale romanesti cu croiuri inspirate din moda anilor 20, intr-un colaj de materiale stropite cu roua.

Prezentarea Alinei Botea a vorbit despre o femeie-libelula fragila dar plina de culoare.

Irina Schrotter s-a inspirat pentru colectia I AM din moda strazii promovand un stil urban si modern. Croiurile si formele sunt riguroase, completate de cele mai multe ori de bijuterii supradimensionate semnate de Carla Szabo.

Mihela Glavan a semnat incaltamintea pentru toate colectiile din show-ul Romanian Designers, propunand platforme socante ca inaltime, aplicatii de piele, plastic sau panza de sac, punctand astfel creativ fiecare design in parte.

Echipa romaneasca a fost formata din Alina Botea, Irina Schrotter, Lucian Broscatean, Lena Criveanu, Mihaela Glavan, Carla Szabo si stilistii Maurice Munteanu, Ovidiu Buta, Liana Martin si Marian Palie.

Romanian Designers @ Mercedes Benz Fashion Week Berlin, July 2011 from Riese Farbaute TV on Vimeo.

Sursa onemagazine.ro

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment